Redan Torsdag....

Jaha då var nästan den här veckan slut oxå, vet helt ärligt inte vart dagarna tar vägen, dom bara försvinner... Idag så ska barna till fsk kl 12 så just nu så vilar Nova (tror jag) :-)  å Alvin kikar på björnbröder, det är hans vila för sova gör han ju aldrig längre. Jag börjar jobba 14.30 så jag ska till syster å äta lunch och gå en långpromenad innan jobbet, har fortfarande ont i halsen så gymmet vågar jag mig inte till, synd men sant!

Har betalt lite räkningar här, fick lite lön idag för det jag jobbade extra och sen så kommer den "riktiga" lönen imorgon :-) en väldigt bra lön men det e ju både från timmarna i Feb som kommer månaden efter och eftersom jag e månadsanställd nu så får jag ju den lönen med så det blir en härlig månad, sparar massor, ifall om inte pengarna vi har på "bröllopskontot" räcker. När jag ändå håller på å snackar pengar...var inne på skatteverket å kikade om jag fick tillbaka på skatten...å det fick jag :-)))))) MASSOR, enligt mig då, iaf en hel lön efter skatt å lite till....KANONERS!!!!
 
Imorgon e jag ledig så då e barna lediga från fsk å då e d mys på hög nivå :-)) har inte bestämt vad vi ska hitta på än men ev öppna fsk på fm å sen åka in å fika på em eller lekplats...får se... mysigt ska vi ha iaf!!!

Ne nu ska jag mysa me Alvin!!! KRAMKALAS

Måndag och ny vecka....

Japp då va det Måndag igen....allt går så fort tycker jag, snart e vi inne i April å då fyller vår ena älskling 3 hela år, shit vart tog dom åren vägen elle?!?! Idag så börjar jag jobba 14.30 å barna ska till fsk kl 12, hade tänkt å träna innan men nu har jag fått ont i min nädrans hals igen å har huvudvärk så det hoppar jag. Ska sova natten inatt å imorgon blir det en lååång dag! Jobbar först 6.30- 11.30 på klagstorp å sen har jag en "håltimma" tills kl 13 då det är en slags utbildning till kl 16.30 å sen så ska jag gå till Smycka å beställa min ring :-) å sen 18.30 e d ju viktkursen igen... en lååång dag, som sagt!!!

Fick annars en liten chock imorse då jag såg att det va snö.... :-/ vill ju verkligen ha vår å sommar NU!!!! Bort, bort bort!!! Ne om man skulle ta å börja göra sej iordning å packa nattaväska :-))

Ha en bra start på veckan!!!! KRAMKALAS

Besservisser.....

Madde....oki då jag menade VICKET!!!!!! Alla förstod nog vad som menades ändå :-)))

YES!!!!!

Viket e mitt!!!! Bossen ringde igår em och sa att jag fick viket, så från första April till sista Augusti så har jag 100% på Klagstorp, kunde knappt blivit så mycket bättre...jo en fast tjänst direkt men man kan ju inte få allt ;-))) e såååå jäkla glad!!!! E just nu på jobbet, började 13 och slutar 22 å lika imorgon. Idag så har jag varit med barna på fm, tog en promenix till syster i Skultorp å hälsade på å åt lunch innan det var dax för jobb. Ronnie hade sina 2 systrar hemma å Loket som hjälpte han å köra till tippen, allt som blivit efter han rivit i källaren, 3 vändor blev det men väldigt skönt å få det gjort, har inte funnits tid eller möjlighet innan. Å imorgon så ska vi åka å hälsa på min mamma innan jag börjar, men Ronnie kanske e hemma å fixar lite i trädgården, klippa lite träd, häcken å sådant roligt....*suck*

Ne om jag skulle återgå till jobbet.... Ha en störtskön helg ALLA!!! KRAMKALAS


Ett pass kvar...

Nu har jag ett dygnspass kvar...börjar kl 9 i morgon å slutar kl 9 på Fre...har varit kul å jobba med "tösen" några dagar :-))) har även varit på klagstorp nu ikväll å där känner jag mej ju hemma så där e det ju alltid roligt :-))

Har inte träffat barna på hela dagen :-(( började ju igår kl 9 på morgonen å då träffade jag dom å imorgon på morgonen så får jag pussa dom i mängder innan det e dax för jobb igen å sen på Fredag så kommer jag nog kramas med barna heeela em/kvällen...måste ju jobba men när det blir så här mycket så känns det i hjärtat, man saknar dom sååå.... tur e väl att det inte e så här jämt, va ju bara nu i veckan då jag hoppa in extra i 3 dygn.

Provade ett par byxor i dag som för ett x antal veckor sen var på tok för tajta, fick inte igen knappen, nu va dom precis lagom nästan lite för stora :-))) e sååå himla kul asså när man märker på kläder å så, blir mer å mer taggad   :-))

Ne nu så ska jag borsta gaddarna, duscha gjorde jag i fm då jag hade en lucka...slutade ju 9 på ena stället å började 13 på andra så då tränade jag å handlade å även duschade så det e skönt å slippa det nu iaf.... Godnatt!!! KRAMKALAS

En vecka med MASSA jobb...

Hej hej...sitter här en liten stund nu, ska strax gå å fixa lite mat börjar bli hungrig nu. Slutade kl 9 i morse efter att ha jobbat ett helt dygn, åkte direkt till gymmet, min halsont och hosta e princip borta så då e d dax att börja träna igen, å eftersom jag jobbar imorgon kväll så vägde jag mig idag istället...gick SUPER!!!! -1,6 kg å det bara på 6 dagar så nu gott folk e det -7,1 kg på 7 veckor :-))) såååå GLAD!!!!

Efter duschen så åkte jag till Eva, en jobbarkompis som fått en liten Anton, så liten å söt :-) sen va det dax att hämta vildingarna.... å nu så ska jag gå å äta å barna hade precis ätit på fsk så dom ska få lite glass *fjäsk*

Jobbar 9-9 Tis-Ons ett dygn + 13-22 på Ons och Tor e det 9-9 igen å slutar alltå på morgonen kl 9 på Fre så hela Fredagen e jag typ nästan ledig å sen 13-22 både Lör och Sön...ja herrugud.....men men veckan kommer säkert gå göörsnabbt!!!

Ne nu skriker magen efter mat, måste rusa...KRAMKALAS

bloggar från ronnies mob

japp det gör jag han köpte en ny som även är en pytte dator, göör snygg verkligen! Ska nu åka på 30 års kalas hos Mose, ha d kramkalas

FrEdAg!!!

Japp då va den här veckan avklarad oxå då...idag e jag ledig men sen så jobbar jag hela helgen, skönt å ha en dag hemma iaf... Igår ringde dom från fsk å sa att Alvin hade fått feber 38.8, bara ringa Ronnie å säga att han fick sluta tidigare å hämta, sen så somna lillkillen som en stock i typ 2 timmar men sen så va han piggare när han vakna å idag så har han ingen feber, tror jag inte iaf, har bara en rumptermometer å det vägrar han ju nu så det blir väl till å köpa en örontermometer snart...men han e pigg å inte varm iaf...

Just nu så ligger Nova å vilar lite, dom vakna 6.30 idag så hon va gnällig redan vid 9 så då fick hon gå å vila, ska antagligen åka till mamma en sväng sen med syster å då e d ju kul om hon e piggelin :-) Å Alvin e ju lovad att se på film när Nova vilar eftersom dom delar rum... så nu e d hitta nemo :-)

Å min hosta har inte gett med sig än... har inte ont när jag sväljer nu iaf men hostan e lite jobbig eftersom det gör ont i lungorna...men men det som inte dödar härdar...eller??? :-))

Ne ska väl kika vidare lite å snart så vaknar väl Nova å då e d dax att åka... Ha en bra Fredag ALLA!!! KRAMKALAS


Fixa fixa å åter fixa....

Hej hej! Nu e barna iväg på fsk å jag ska alldeles strax ta en promenix till jobbet, jobbar 14,30-21 idag, eftersom jag inte vågar träna pga hostan så får jag försöka röra på mej igenom att promenera...alltid något :-)

Igår så kom barnas farmor hit å va bv på em, vi han fixa kläder till Ronnie som han ska ha på bröllopet, allt e provat å bokat *skönt* jag hann kika på ringar i alla gulsaffärer i city tror jag men de som verkade seriösast å trevligast va nog smycka å dom hade ju en egen guldsmed där så nästa Tisdag ska jag nog försöka åka dit å fixa ringen :-) å Ronnie hann även klippa sej, allt detta på bara drygt en timma...man blir jäkligt effektiv när man inte har barna med sig, allt går sååå mycket snabbare.


Igår så fick jag ju va med på spikmötet på jobbet, va väldigt intressant å kul, känner mer å mer för varje dag att jag har hittat rätt, tycker mitt jobb är så fruktansvärt roligt å sen beror det ju självklart även på jobbarkompisarna å chefen, tjötar mycket just nu men jag håller tummarna om att jag får ett långvik där, skulle ju underlätta markant!!!

Ne om jag skulle ta å ta en promenix nu så jag hinner sätta mig å kika igenom mitt förhoppningsvis kommande schema... Ha d gott!!! KRAMKALAS

Halsont, hostig =ingen träning :-/

Hej hej! Har precis käkat frulle, barna e på fsk, ska åka till jobbet om en stund, e spikschema idag, då spikas det schema från den 1 April å 6 veckor fram...å förhoppningsvis så har jag en rad :-) tar absolut inget för givet men det sista som överger en e ju hoppet elle vad säjer ni???

Har fått en hemsk hosta som inte riktigt vill ge med sej å sen halsont, ingen feber eller förskylning iaf men jag vill va helt kry så man kan träna, vågar inte det när jag inte e riktigt 100... hopppas det går över snart! Igår så va d ju vägning som sagt....denna gången så visade den -0,6kg så nu e jag uppe i -5,5kg på 6 veckor, inte helt fy skam :-)))  Ne nu ska jag dammsuga här hemma å vika lite tvätt....i em/ kväll ska barna va hos sin farmor då vi ska gå å titta på kläder till Ronnie inför bröllopet, dax för det nyss egentligen men men... å hinner vi ska vi även gå å kika på ringar, hade ju bestämt mig nästan men sen när jag provade i affären så vart jag inte alls nöjd så det e bäst att börja bestämma sej... å sen om vi hinner så ska Ronnie även  klippa sej. Ev ska vi åka till synsam på maxi oxå, har hittat ett par jättefina solglasögon som jag vill ha, lite dyra men va fasen :-) har ju 15% på idrottsrabatten å den går ju ut sista mars så det e lika bra att passa på, har ju tjatat om ett par ordentliga länge nu så....

Ha en bra Onsdag alla för det ska jag ha :-)))) KRAMKALAS

Ledig dag!!!

Idag så e jag ledig...igen... skönt när man har schema så man har lite framförhållning :-) håller tummarna stenhårt fortfarande om det där viket men när jag pratade med bossen igår så hade hon inte fått reda på ngt än... Ikväll e d dax för vägning igen, kl 18.30. Hade tänkt å träna innan men har lite ont i halsen å igår kväll hade jag lite feber så jag hoppar nog det. Hoppas att det känns bättre imorgon för då har jag lite tid över på fm å kanske kan ta en sväng  in till gymmet.

Nu ska jag ge Nova amerikanska pannkakor till lunch innan vi åker iväg till maxi för å handla, Alvin åt när Nova sov... Håll tummarna för mig nu ikväll, förhoppningsvis så e d över 5 kg nu :-)))

KRAMKALAS                                

Tränat...

Japp det har jag gjort idag på fm å nu skall jag dammsuga å sedan duscha innan matlagning... Är ledig idag :-) skönt!!! Igår fick jag testa att göra ett eget schema...blev riktigt bra, vet ju inte än om jag kommer få viket men jag håller stenhårt tummarna å blir det inte jag så blir det ju någon annan å då e d ju bra att jag gjort ett schema, alltid kul att lära sej ngt nytt....

Åååå ser att jag även behöver damma en aning så d e väl dax att börja...*suck* Ha d!!! KRAMKALAS

Bra helg med SPA och JOBB....

Hej hej! Hinner inte skriva så mycket, e fullt upp med ALLT känns det som... familjen, jobb å träning... men jag trivs, e glad att jag har min familj, älskar dom mest<3<3<3 å jobb...e superglad att jag får jobba, i dessa tider kan man inte ta något förgivet, å jag e stolt att jag äntligen tagit tag i träningen, får en riktig kick av att ställa mej på vågen en gång i veckan å se om man gått ner något å änsålänge så har det ju bara gått nedåt, igår så vägde jag mig igen å då va d -0,9kg :-)))) nu på 5 veckor är det alltså -4,9kg å jag e supernöjd, kul när man får kommentarer å när man känner på kläder å så...kommer bli kanon d här tror jag, kommer förhoppningsvis nå mitt mål innan bröllopet....

I lördags så va jag å Lys på Billingehus SPA, varför unnar man sig inte det lite oftare för??? E ju så jäkla skönt å bli bortskämt med massa behandlingar och god mat en hel dag, jag hade ju fått presentkort i julklapp av Ronnie så jag lyxa till det med en helkroppsmassage, en ansiktsbehandling med färg av bryn å fransar och en mjuka fötter, man kände sej som en helt ny människa när man gick därifrån slö men väldigt fin å fräsch :-)) å sen så köpte jag en rengöringskräm som skulle va bra å hela det kalaset gick på ca 2500kr, tyckte inte jag va jättefarligt med tanke på 3 behandlingar å mat...så för mig kosta d 500kr... :-)))

Å sen så har det varit jobb resten av helgen...

Ne nu ska jag gå å se om man kan få Nova att sova snart, de ska till fsk kl 12 idag å då e d ju bra om hon sover innan annars e hon inget rolig att ha å göra med... Ha det bäst!!! KRAMKALAS


RSS 2.0