Kalas...

Jaha då va d kalaset gjort, Nova fick den JÄTTEFINA overallen från änglar&stjärnor å en mössa som hörde till, hon kommer lätt ha den finaste overallen på hela fsk :-))

Vi åt tacos å sen den asagoda tårtan som Madde hade bakat, den va populär å väldigt fin!

Nu så lämnar min "man" mig snart för att åka å umgås med sina vänner en stund, då ska jag sätta mig i soffan, tända ljus å titta på ps i love you, å säkert gråta en skvätt, har hört att den e väldigt sorglig så d passar ju perfekt att jag får sitta i min ensamhet å kika på den :-)

Å i morgon så e d jobb igen, e så kul så d e inget jag går å grämer mig över.... Ha en fortsatt trevlig Lördagkväll ALLA, speciellt Madde som har "mys" me sin man....... KRAMKALAS

Hemma igen...

Då så va vi hemma från gbg igen, ett himla flängande på mig nu d sista :-) skulle alldrig fixa å ha det så JÄMT men det e kul å väldigt viktigt tror jag att komma i väg lite själv ibland. "Showen" igår va så JÄKLA BRA!!!! Vi skratta så tårarna komm å vi fick ont i magen, Björn e ju så sjukt söt å dom andra 3 va ju nått så fruktansvärt roliga :-)) D börja sådär när jag å Bella kom till gbg, vi åkte åt fel håll med spårvagnen *KLANTIGT* men men till slut så va vi på rätt väg :-) va ett fint vandrarhem vi fick bo på (bor alltid annars på scandic eftersom syster i Linköping jobbar där men det var bokmässa i gbg å ALLA rum va upptagna) så vi fick plats på ett vandrarhem i slottskogen i en 12- sal...jo vi va ganska skeptiska i början men det gick så bra sååå, elle hur Bella??? :-))) sen när vi skulle bege oss till storan så fick vi nog fråga 4 olika människor för att komma rätt *senil* Kortfattat: Vi hade d KANONSKOJ!!!! Å idag så har det blivit shopping :-)))) hade lite å ta igen efter London, så jag hittade faktiskt lite grann men mest till barna...kan inte hjälpa det men bena bara går mot barnavd...förstår d inte :-))

Imorgon blir d jobb 8-13 å sen direkt kalas för Nova å min systerdotter Julia, då kommer den dan bara säja sviss.... å så e d Sön, å då e d jobb igen.

Fick förresten en sjukt BRA lön!!! Har nog aldrig haft så mycket pengar på kontot :-)) men tyvärr så försvann en stor del av den nyss då jag betalade räkningar *SUCK* men men lite kvar å spendera iaf :-))))

Ne nu väntar duschen!!!! KRAMKALAS

Ett tag sen...

Förlåt alla som läser att jag inte skrivit på ett tag, har ju varit i London :-)))) haft ettårskalas, inskolning å jobbat, med andra ord fullt upp, alltid lika kul!

London va toppen, vädret va helt underbart vinet gott å sällskapet kanon, blev inte så mycket shopping som jag tänkt men d gör inget hade iaf en toppen weekend!!!

Å igår så fyllde våran sessa hela ett år, å  imåndags så börja vi skola in henne på fsk, i dag så lämna jag henne själv i drygt 3 timmar, hade gått kanonbra *stolt*

Imorgon så drar jag å systerdotter till gbg å kikar på BJÖRN GUSTAVSSON M FLERA :-))) Ska bli toppenkul å då tar jag igen all shopping! Ne måste kila, e på jobbet å har inte rast *hoppsan* :-))

KRAMKALAS

Trött...

Hej alla!!! Ska alldeles stax gå till kojs, har jobbat 14.30-21 idag på klagstorp, va ju ett tag sen men det gick jättebra, vi va å bowla JÄTTEKUL!!!

Känner mej lite stessad inför Londonresan :-/ måste städa, packa, tvätta umgås med barna, jobba ja å säkert massa mer men just nu orkar jag knappt tänka, ska förhoppningsvis vara ledig imorgon,  dom kanske ringer imorgon å vill ha in mig för det ringde en personal å sjukskrev sig i dag på kvällen så d återstår å se, måste ta alla pass jag kan så vi överlever oktober månad, blir ju inte jättemycket efter London pga inskolning med Nova å gbg med Bella å Kalas för Nova som blir 1år!!!!! Åååå våran lille tjej redan 1, vart tog tiden vägen???

Alvin har iaf blivit bättre, ingen feber men nu e d Nova som e lite krasslig istället men vi tror det är en tand som spökar, vi både känner å ser att den e på väg men den vill inte riktigt spricka, stackarn måste ju göra jätteont juh!!

Ne NATTI NATTI på er!! KRAMKALAS


Jobbat...

Då va d Fredag idag, har jobbat i kiosken 12.30-20.30 gick helt oki! Alvin å Nova har varit hos syster yster tills Ronnie sluta, Alvin skulle egentligen varit på fsk men han har blivit sjuk *suck* igår så hade han över 40 i feber å så kräktes han ner hela soffan, sig själv Ronnie å Nova. Jag var å handlade då Ronnie ringde å sa att det va kaos hemma, så jag fick skynda mig, när febern stiger för fort så brukar han kräkas å d va nog just det som hände...*stackarn* men idag va han bättre men inte riktigt 100.

Ska jobba i kiosken i morgon igen, 8.30-15 å sen så e d kräftskiva i Stöpen hos Ronnies kusiner, hoppas Alvin blir bättre bara, annars så blir väl jag hemma med honom men det hoppas vi att vi slipper, tror Alvin skulle tycka d va jättekul oxå, kommer ju en del barn som han tycker om att leka med :-) Har fått en del tider på klagstorp nu, känns väldigt skönt, vill ju så gärna slippa anmäla mig till a- kassan....men men återstår å se om vi kan leva på d....*hoppas*

När vi var i stan igår så köpte min syster en jättefin overall till Nova, en rutig från änglar&stjärnor, dom skulle lägga ihop till den så hon får den när hon fyller år, vi behövde inget speciellt till henne så då e d ju perfekt att önska sig sånna lite dyrare saker, kostade ju 700 kr å d e ju inte direkt billigt....

Ne nu ska jag gå å väcka "gubben" på soffan så vi kan gå in till sängen å sova, blir en lång dag i morgon...:-)KRAMKALAS

Shoppat....

Då va d Torsdag, veckorna bara springer iväg :-) Idag så har ju vi varit lediga hela familjen utom Ronnie, vi har spenderat hela fm på stan med min syster.  Först så begav vi oss mot öb där dom sålde barnmat för endast 5 kr/burk!!!! Mycket billigt, så d blev ett gäng! Å sen mot stan.... Där kikade vi massor, köpte bla ett par skor till Nova, hon har lixom inte haft några förut så jag tyckte d va dax nu, hon ska ju snart börja fsk å då e d ju en fördel om hon har ett par dojs :-) ett par vita med rosa detaljer i märker Nike blev d! Å sen ett par senapsgula tights till mig, jag vet d låter inte vidare snyggt men jag tror jag kan få till det :-) har en svart tunika aktig sak och så en sjal där senapsgul är huvudfärg så jag tror d kan bli snyggt, ska ha det på kräftskivan på Lör iaf... Å sen så växla jag våran 500 hundring till tior, vi samlar nämlingen på 10 mynt i en 4,5 liters wischey flaska, när den e full så e d ca 30000 kr i, så d blir nice!!! Ska gå till bröllopet <3 så alla andra småmynt vi har samlar vi tills det är 500 kr å sen så växlar vi den till en 500 lapp å sen vidare till 10 kronors mynt....herrugud va invecklat!!!! :-)))) D va nog d jag köpte iaf, räcker gott eftersom jag försöker spara det mesta till London, men spara är väl inte min starkaste sida direkt :-)

Ne om jag skulle gå å greja lite, får passa på medans barna sover...förresten så klippte Alvins farmor honom igår å det gick JÄTTEBRA, nu e han snyggast i stan :-)))) KRAMKALAS

Spiral....

Jaha då har man varit på mvc å satt in en spiral....gjorde inte alls så ont som jag trodde, visst, d e aldrig någon skön upplevelse när ens bm "grejar" där men det gick snabbt å ganska smärtfritt. Har satt in en hormonspiral så förhoppningsvis så kommer mensen så småningom försvinna...*SKÖNT*

Vad gör jag annars med mitt liv??? Inte mycket....Igår va jag hos Madde & Mirelle hela fm, grabbarna va på fsk så d va ganska lugnt :-) mest Nova som va gnällig :-/ Madde hjälpte mig med att sy mina nya gardiner till köket + några dukar i samma tyg, blev kanonsnyggt! TACK MADDE!!!!

Å nu så har Nova äntligen somnat, hon har inte velat sova på hela fm, jag har varit ute å gått i vagnen men inte ens d hjälpte. Men nu så ligger hon så sött där inne på sniskan :-))) hon ställer sig upp HELA tiden när man lägger henne, så tar hon å kastar ner alla gosedjur å står å tjoar :-) Söt så!!!

När jag hämtat Alvin på fsk så åker vi direkt till Ronnies mamma, hon lovade igår att klippa Alvin *behövs MASSOR* han e så långhårig nu så.... hoppas att d ska gå vägen bara, han e lite kingig när d gäller att klippa sig men nu så har vi pratat om d  så.... återstår å se....

Å d börjar verkligen dra ihop sig till vår Londonresa nu :-))))) Ska bli såååååå KUL!!!! Ne nu ska jag diska! KRAMKALAS

Helgen slut...

Har inte hunnit skriva på ett tag, har varit fullt upp, sånt gillar vi!  I fredags så hade vi besök av Åsa, Martin & Hilma, vi åt gott å barna lekte massor, jag å Åsa dela på en vinflaska, mycket gott! Framåt 23 åkte dom hem å då va man helt slut. I Lördags så var jag inte hemma på hela dagen, va på stan å shoppade lite först *sånt gillar vi* :-)))) köpte mig en ny klocka, äntligen blev en GANT, lite större modell med vit platta å helt UNDERBAR :-)) Å sen ett par vita reeboke skor, såna lite högre.... jättesnygga iaf, måste ha något bekvämt att gå omkring i London! Å sen så åkte vi ut till Säter, jag hade lämnat in lite kläder på klädbytardagen, å så hämtade vi det som inte blivit sålt, men håll i hatten fick bara med mig sisådär 10 - 12 grejer tillbax, medandra ord så hade jag sålt väldigt bra *roligt* Å sen begav jag mig till kiosken för att jobba, å sen så fick jag gå hem när jag slutat, så det blev en lång dag men en rolig dag!

Å idag så har jag jobbat i kiosken, har varit ganska trist, inte så mycket folk :-/ å sen så har jag bara varit hemma, duschat å tagit hand om Nova som varit såååååå gnällig, antagligen mer tänder på g elle så ont i magen elle nått, hoppas hon är på bättre humör i morgon! Ne nu så måste jag kila...bakning på g i köket får nog hjälpa till lite :-) KRAMKALAS


Mitten på veckan...

Idag så e d Ons...har hunnit med en del nu dom här dagarna, i Måndags så va d ju jobb, i Tis så gick jag å Nova till Skultorp, Alvin va på fsk, va hos mamma å min syster å sen promenix hem igen, va längsen jag gick så långt så jag fick allt lite ont i benen ;-) sen på em så kom Johanna Beijbom på besök, ALLTID lika trevligt. Å idag så har jag märkt alla kläder jag ska sälja på klädbytardagen i Säter på Lördag, å sen så på em så va vi å hälsade på Johanna björegren å hennes lille Anton, väldigt trevligt, känns oxå som om vi umgås oftare pratar på om det mesta...jättekul! Å sen så åkte vi med våran skruttbil till en verkstad, den skulle in på en riktig makeover, tror typ allt som kan va trasigt va d ;-) tur att svärmor inte e hemma så vi kan ha deras bil.

Ska jobba både Torsdag å Fredag på klagstorp, ska bli kul å sen blir d Lör å Sön i Kiosken, försöker få ihop så många timmar som möjligt nu så jag får några pengar i Okt oxå, kommer ju i efterskott från kommunen!

Imorgon så e d Kalas för bästaste Madde!!! Å så Peter på ett litet hörn ;-) ska bli himla trevligt, å spännande å se hur denna tårta ser ut *gott gottigottgott* Syns imorgon!!!! Nä nu ska jag ta liggläge i soffan, ska upp tidigt i morgon eftersom jag börjar 7.15 å innan dess så ska jag lämna Alvin på fsk å Nova hos systeryster! KRAMKALAS

RSS 2.0