Underbart!!!

Har varit en helt underbar dag, jag å barna hela dagen :-) lekt på fm, Alvin med grannen Hugo å jag har haft besök av Lys med ett barn, sen begav vi oss till min mor med syster å hälsade på, trevligt! Efter det så blev det tippen med skräp å sen till Eklund för å byta till sommardäck, e ju på tiden nu :-))) å sen till affären å sen hem å väl hemma så blev det mellis ute i sandlådan i solen...kan som sagt inte bli mycket bättre, fått massvis gjort! Hääärligt!!!

Ronnie kommer hem vid 21 tiden ikväll, dom hade köpt MASSVIS!!! Så nu ska det nog räcka till bröllopet :-)  å lite till som ska säljas, måste ju tjäna igen bensinpengarna å bropengarna....

Ne nu ska strax Alvin borsta gaddarna här, Nova ligger redan, dom e helt slut, dom har fått varsinn välförtjänt dusch oxå.... Ha en bra start på veckan ALLA!!! KRAMKALAS

Skön helg!!!

Har haft en helt underbar helg, vädret har ju självklart hjälpt till en hel del :-) Igår så var det ju Alvins sista kalas, var jättetrevligt och han fick massa fina saker. Har varit ute i trädgården hela helgen oxå, mest e d Ronnie som grejar men jag e lite sällskap å sen så leker jag ju med barna, alltid lika mysigt :-)

Nu så ska Ronnie åka iväg till Tyskland, handla massa gott till bröllopet :-) å lite till så vi kan ha hemma å sälja lite, kan ju va trevligt å tjäna en slant när man ändå åker dit :-)

I em så åker jag å barna å hälsar på syster i Skultorp... Ha en trevlig Söndag! KRAMKALAS

Ledig helg!

Va ett tag sen...har jobbat en del å sen så har det ju varit en massa kalas för Alvin, sista kalaset är idag på em, då kommer Ronnies släkt, kul å träffa dom, va ett tag sen. Har ju jobbat så mycket helger det sista men nu är det varannan så det e skönt :-)

På morgonen så har jag varit ute å gått med Frippe,  har varit hundvakt sen igår å sen så har jag städat...lagom kul morgon/fm men men den som väntar på något roligt... :-)

Igår så ramlade Alvin ganska ordentligt här hemma :-/ jag var inte hemma men man såg ju hur han såg ut när man kom hem å på kläderna...blod ÖVERALLT!!! Han hade landat på asfalten med ansiktet, stackarn så han e lite svullen om läpparna å näsan å lite skrapsår men annars verkar han klarat sig bra, våran älskling!!!

Ne nu ska jag ta å fortsätta operation städning :-) toan kvar å torka golven å sen ska det upp med dynor till utemöblerna på haltan, kan nog för första gången i år sitta ute och fika :-) GÖTT!!!! KRAMKALAS

Grattis våran älskade son!!!

Idag är det hela 3 år sen Alvin föddes, 17.02 kom han, vilken lycka!!! Nu är han ju stora killen ju, ingen napp, ingen blöja....tiden går sååå fort ÄLSKAR DIG ALVIN!!!

Vid halv 5 ca så ska vi ha lite kalas här hemma, kompisar med deras barn kommer, ska bli skoj. Alvin har blivit firad på fsk idag med glass och sen har han suttit i "kungastolen" medans dom andra barnen + fröknarna sjöng, det diggades stenhårt :-)

Ne nu ska jag kika vidare innan det är dax att börja duka fram lite.... Ha det så bra! KRAMKALAS

Jobb & kalas!!!

Hej hej! Nu sitter jag här, har jobbat hela helgen + haft kalas för Alvin som fyller 3 på Tisdag. Så igår så va hela min släkt här på lunch, tacos å till efterrätt min egengjorda morotskaka *livsfarlig* :-))) Alvin fick massa fina saker å blev supernöjd för allt!

ALLA som läser detta måste gå in på radio skaraborgs p4s sida och lyssna på JOHANNA BEIJBOM bidrag, hon är en av 5 som blivit uttagen till nästa på svensktoppen, hon är helt enkelt BÄST!!! Ring & rösta massvis med gånger på telefonnr 099-50673, det kostar bara 1 kr :-))))

Imorgon så bär det av till träning innan jobbet, börjar 14.30 å sover jour å slutar 11.30 på Tisdag sen är det bara å börja förbereda inför nästa kalas som ska hållas för vänner & deras barn, ska inköpa glass å kakor även lite godispåsar till barnen, det brukar ju alltid vara uppskattat!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, cykla ju faktiskt till & från jobbet så lite har jag allt rört på mig.... Ne ha en trevlig Söndagskväll!!! KRAMKALAS

Nyfriserad :-)

Hej hej! Japp nu har jag varit hos frissan å gjort slingor idag å toppat mej, blev supernöjd, folieslingor å allt :-) sen så har vi kommit fram till en frisyr men den ska vi provgöra lite nästa gång jag kommer å då även provsminka, det blir lite drygt en vecka innan den stora dagen :-)

Nu så kommer Madde hit alldeles strax så ska vi gå ut å promenixa, skönt! Imorgon så har jag bara apt mellan 12-15 så det e soft :-) kanske blir träning på em eller hålla på i trädgården eller kanske bägge får se vad som orkas med imorgon....

Ne ska byta brallor nu :-) KRAMKALAS

Sista dagen av jobb å påsk...

Japp idag är det sista dagen jag jobbar för imorgon är jag LEDIG!!! Ska till frissan och fixa slingor å toppa mig å ha en sån där genomgång till bröllopet, hur man vill ha, å så provlockar dom lite å så, ska bli spännande. Å sen ska jag till stan å köpa klart dom sista presenterna till mor å Madde, ska ju ha kalas för dom och Alvin på Lördag hemma hos oss, brukar slå ihop 2-4 personer eftersom dom fyller så nära, om vi inte hade gjort det så hade vi haft kalas JÄMT å så roligt e det ju inte, eller jo det e d men man har inte den tiden, tyvärr!

Idag när jag slutar 15.00 så ska vi in å handla, börjar eka tomt i kylen hemma å sen ska vi klippa dom sista 2 träden, så det blir nog en skön em.

Ne nu ska jag gå å fixa lite! KRAMKALAS

Glad påsk...

Glad Påsk ALLA!!!! Sitter på jobbet å ska snart gå på jouren, har verkligen varit en toppendag, vädret har ju helt enkelt varit BÄST!!! Igår så var vi å köpte en cykelkärra till barnen så idag har vi varit å cyklat lite å båda barna bara älskade det <3 blir nog en cykeltur vid göta kanal i sommar :-) Å jag bara älskar mitt jobb, även om det är påsk å nästan alla andra e lediga så kändes det helt oki att cykla till jobbet, så skönt när man trivs.... Ne ha en fortsatt trevlig Påsk!! KRAMKALAS


-8KG :-)))))

Igår så var det ju som sagt sista vägningen, 10 veckor går väldigt fort.... men totalt på 10 veckor blev det -8 kg!!! E supernöjd men har ju ett par kg kvar så jag betalade feelgood 845 kr så får jag träna där tills sista Juni å då kommer jag va superdupertrimmad till bröllopet....hoppas jag iaf   :-)))

Idag så börjar jag jobba 14,30 å slutar kl 9 i morgon bitti, sover allså jouren men när jag slutar i morgon bitti så bär det av till Ullared :-)) å även lager 157 på dit eller hemvägen, ska bli skönt å komma iväg å få göra av med lite pengar :-)) Alvin fyller ju 3år den 21 April så självklart ska jag kika på saker till honom men även Nova behöver lite nytt å hittar jag något till mej så tycker jag att jag e värd det efter 10 veckors kämpande :-))

Barna börjar fsk 12 så just nu ligger Nova å sover å Alvin kikar på pippi, ska ta en promenad till jobbet så får jag lite träning idag oxå, ska fortsätta ungefär samma med maten men ska nog ha en ätardag i veckan där jag kan unna mig det jag vill å ev lite pasta någon gång, men annars tycker jag att maten är det minsta problemet, så länge man tränar så kan man äta det mesta men i måttliga mängder å inte varje dag massa godis som jag gjorde för 10 veckor sen, å även en massa dricka, det saknar jag verkligen inte, ev lite påskmust men colan jag var beroende av har jag inget sug efter...SKÖNT!!!

Ne nu ska jag börja packa jourväskan å kika vad lunchen blir idag, gjorde en grymt god köttfärssås igår men jag var så hungrig när jag kom hem från träningen igår kväll så jag åt upp mer än halva så det e ju inte mycket kvar..men men det löser sig alltid...KRAMKALAS



Nu sitter jag på jobbet....ska snart få gå å lägga mej, ska bli skönt! Va hurtig å gick till jobbet i ÖSREGN, tur att man har regnkläder :-) glömde säga förut att vi gjorde ju även kondisionstest igår, när vi gjorde det första veckan så låg jag medel å nu låg jag på ELIT!!!! Kunde typ inte visa bättre på testet men självklart kan den bli bättre, tyckte jag var kul iaf.... :-)) Ne nu e det snart Ullared JIPPI!!! KRAMKALAS IGEN....


Redan Måndag...

Veckorna bara svissar iväg, helgen har gått som på räls, att vara utan Ronnie å utan jobb kan bara vara bra ibland, har varit med barna massor å hälsat på nära och kära, å att vara själv på kvällen å se på vad man vill på tv å bara va e ganska så skönt men inget jag vill göra ofta, älskar att ha sällskap, e väl därför jag fart å flängt på dagarna kan jag tro... :-)

Nu ska vi åka till team sportia å lämna in min bike på service, så jag kan börja cykla till jobbet, e ju sånt härligt väder ute *sommar sommar på väg*

Imorgon e det även den sista vägningen, ska bli spännande, e på 9 veckor -7,4 kg så jag e supernöjd men jag hoppas självklart på mer imorgon, har varit väldigt duktig med träning denna vecka som varit, varit på gymmet å gått långpromenader så vi får se om det ger något resultat *hoppas hoppas*

Ne nu väntar familjen på mej, bäst å dra.... KRAMKALAS

Jobbar...

Japp jag sitter på jobbet men nu e det inte långt kvar till jag får gå till kojs, kl 22 går jag på jouren å då har jag jobbat sen 13 idag. Hade 1 timme rast förut och var ute på en lång promenix i solen, väldigt härligt, både igår och idag har jag varit ute å rört på mig i solskenet, känns bra!
 
Barnas farmor sover hos oss inatt, jag jobbar ju å Ronnie åkte i väg till Orsa i fm för han ska bo på hotell i 3 nätter å ha lan, dom skulle även bowla, ha 5-kamp gå ut å käka mm så det blir nog himla trevligt, behöver han som inte varit iväg själv sen barna föddes typ.... Men självklart kommer vi sakna han massor, men jag har försökt att planera in saker å det har jag ju lyckats med :-) Imorgon så ska Alvin med farfar i lastbilen till Lidköping, det kommer han leva på lääänge :-) han älskar att åka lastbil å att vara med farfar såklart, å Nova får vara på fsk till 13. Sen e det mys å lek som gäller, på Lördag blir det till att hälsa på mamma i Stenstorp, hon har ju kommit hem från Spanien nu så då ska vi dit å umgås, ska ev hem till bror med familj oxå, Sön så blir det hem till Ronnies kusin m fam, dom som ska va toastmasters på bröllopet, ska checka av lite å planera...alltid lika trevligt å hinner vi så blir det en tur till berget till Åsa, Martin å Hilma på em. Mycket planerat men det gillar jag!

Igår så anmälde jag å Lys oss till barabambas återträff= 10 år sen vi slutade 9:an...herregud, börjar bli gammla :-) så om det e några gamla klassisar som läser så anmäl er oxå, kommer garanterat bli skoj :-)))

Ne nu e det Fredag imorgon å jag e typ ledig hela dagen, inte riktigt men.... sen e jag iaf ledig Lör,Sön, Mån å Tis, shit va det e skönt med ett fast schema, kan va ledig utan dåligt samvete för jag får ju ändå pengar :-)))

Ne dax å jobba vidare.... KRAMKALAS

Hinner inte riktigt....

Hinner inte med att skriva så mycket...jobbar ju heltid from idag 1 april :-)))  Skönt å ha ett schema, planera lite...HÄRLIGT!!! Har jobbat hela helgen och varit hundvakt så när jag inte varit på jobbet så har jag varit ute å gått med Frippe. Sen så har jag ju självklart varit med barna å fästmannen :-) Har hunnit med lite shopping oxå :-) har köpt mina efterlängtade solbrillor, blev ett par i pilotmodellen med ett sånt där bra glas i, som tar bort glanset å så, minnet e bra men kort kommer ej ihåg vad det hette. Å en ny plånka å en väska jag kan ha när jag sover jour = en lite större modell.


Har haft Lys här på morgonen, hon fick ingen rolig start, jag hade tappat bort min plånbok så hon fick följa med till polisen å till kvantum (var där igår kväll å handla) ingen plånka :-/// innan hade jag kikat hela huset, alla väskor å bilen men icke... Men hör å häpna när vi gick till bilen från kvantum sa lys att nu kikar vi bilen ordentligt å sen säjer hon att -här e den juh!!! Då hade rackarn ställt sig på högkant på passagerarsätet vid dörren så den va jättesvår att se men gud vilken lättnad :-))))

Kl 12 så ska barna till fsk å jag börjar 14.30 så innan jobbet ska jag upp til berget å gå 5an med Lys, skönt i detta fina vädret! Ha d gött i vårsolen!!! KRAMKALAS


RSS 2.0